Partners

De verkiezing van de Vogel van het Jaar is een initiatief van Vogelbescherming Vlaanderen in samenwerking met Vivara natuurbeschermingsproducten, Bird Brewery en Kosmos Uitgevers.


 

Vogelbescherming Vlaanderen

 

Vogelbescherming Vlaanderen zet zich in voor de bescherming van vogels en andere wilde dieren in een uitdagend en veranderend landschap. Onze vereniging sensibiliseert en adviseert maar schrikt er ook niet voor terug om zich vast te bijten in juridische dossiers. Vogelbescherming Vlaanderen buigt zich mee over de zorg voor dieren in nood via negen Vlaamse opvangcentra voor vogels en wilde dieren. Onze vereniging mag rekenen op een toegewijde achterban van enthousiaste leden en gemotiveerde vrijwilligers.

Word lid:

https://winkel.vogelbescherming.be/

 

http://vogelbescherming.be/

 

Vivara Natuurbeschermingsproducten

Met Vivara haalt u de natuur dichterbij. Met een breed assortiment aan producten, van nestkasten tot vetbollen en van voedersilo's tot planten, biedt Vivara alles om meer leven in uw tuin te krijgen.

Al onze natuurbeschermingsproducten zijn van hoge kwaliteit. Door nauw samen te werken met de verschillende natuurbeschermingsorganisaties, zoals Vogelbescherming Vlaanderen proberen we het leefmilieu van plant en dier te verbeteren. Bij de aanschaf van een product van Vivara koopt u niet alleen kwaliteit, u helpt ook de natuurbeschermingsorganisaties en u vergroot uw eigen kijkplezier.

Laat u verrassen door de originele producten en handige tips waarmee u de natuur in een handomdraai bij u thuis brengt!

https://www.nl.vivara.be/

 

Bird Brewery

Bijzondere bieren voor een breed publiek.

https://birdbrewery.com/

 

Kosmos uitgeverij

Bij Kosmos Uitgevers vind je het mooiste en breedste aanbod lifestyleboeken op het gebied van voeding, gezondheid, reizen, spiritualiteit en algemene non-fictie.

https://www.kosmosuitgevers.nl/