Partners

De verkiezing van de Vogel van het Jaar wordt georganiseerd door Vogelbescherming Vlaanderen in samenwerking met Vivara natuurbeschermingsproducten, uitgeverij Houtekiet en ‘Het Nieuwsblad’.


 

Vivara Natuurbeschermingsproducten

Met Vivara haalt u de natuur dichterbij. Met een breed assortiment aan producten, van nestkasten tot vetbollen en van voedersilo's tot planten, biedt Vivara alles om meer leven in uw tuin te krijgen.

Al onze natuurbeschermingsproducten zijn van hoge kwaliteit. Door nauw samen te werken met de verschillende natuurbeschermingsorganisaties, zoals Vogelbescherming Vlaanderen proberen we het leefmilieu van plant en dier te verbeteren. Bij de aanschaf van een product van Vivara koopt u niet alleen kwaliteit, u helpt ook de natuurbeschermingsorganisaties en u vergroot uw eigen kijkplezier.

Laat u verrassen door de originele producten en handige tips waarmee u de natuur in een handomdraai bij u thuis brengt!

https://www.nl.vivara.be/

 

Vogelbescherming Vlaanderen

Vogelbescherming Vlaanderen vzw is een natuurvereniging die zich inzet voor een optimale bescherming van alle wilde fauna en haar biotopen. Via een breed vrijwilligersnetwerk georganiseerd in lokale afdelingen activeert ze haar leden voor gerichte natuurbescherming op het terrein. De organisatie bekijkt vanuit een diervriendelijk en ecologisch perspectief uitdagingen tussen mens en dier in een aan verandering onderhevig landschap. Zij hanteert hierbij een proactieve, sensibiliserende en doordachte aanpak waarbij de vereniging als waakhond van de Vlaamse fauna en flora het juridische pad niet schuwt. Vogelbescherming Vlaanderen kenmerkt zich als een strijdvaardige en unieke natuurvereniging waar vastberadenheid, efficiëntie en resultaatgerichtheid centraal staan.

http://vogelbescherming.be/

 

Uitgeverij Houtekiet

https://www.houtekiet.be

 

Het Nieuwsblad

https://www.nieuwsblad.be/

 

QR code vogelverkiezing

 www.vogelvanhetjaar.be