Prijzen

Onder de stemmers worden een aantal prachtige prijzen verloot. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Vogelbescherming Vlaanderen, Vivara Natuurbeschermingsproducten en Kosmos Natuur.
 


 

1. 20 x Vivara pindakaaspothouder en pindakaas

Win één van de 20 Vivara Tuinvogel pindakaaspakketten. Het gezonde alternatief voor pindakaas! Wij voegen namelijk geen zout toe aan deze speciale pindakaas voor tuinvogels. De glazen ‘pindakaaspot’ gevuld met pindavet vormt een zeer calorierijke lekkernij voor veel vogels, zeker voor mezen. Dit pakket bestaat uit de houten pindakaaspothouder en twee potten pindakaas (original en met meelwormen)

Deze potten kunt u gemakkelijk ophangen met de bijgeleverde houten houder. Hang de houder aan een muur, boom of schutting. U bent in een handomdraai klaar om te genieten van het schitterende aanzicht van de vogels, die op de overheerlijke lekkernij afkomen.

meer info
 

 

2. 15 x Vogelkalender 2018

De Vogelkalender van Vogelbescherming Vlaanderen is al vele jaren een klassieker die in heel wat huiskamers en kantoren een vast plaatsje heeft verworven. In 2018 kan je via deze kalender kennismaken met waterral (cover), kramsvogel, houtduif, goudvink, graspieper, roek, gekraagde roodstaart, torenvalk, grauwe klauwier, geelgors, steenuil, noordse stormvogel en Turkse tortel. Dankzij een bondige, informatieve tekst per vogel verneem je meer over de soort. Nieuw is dat bij de inheemse broedvogels staat vermeld tot welke categorie van de nieuwe Vlaamse Rode Lijst ze behoren. Foto’s, teksten en data zijn van elkaar gescheiden zodat je de foto’s nadien voor andere doeleinden kunt gebruiken. De kalender meet 30 x 42 cm (open).

meer info
 

 

3. 50 x Natuur(quiz) scheurkalender 2018

Test met de Natuurquizscheurkalender elke dag je kennis van natuur: 365 natuurvragen voor het hele gezin. Leuk en informatief voor jong en oud. Deze scheurkalender voor 2018 zorgt voor een dagelijkse dosis natuur

meer info