Prijzen

Onder de stemmers worden een aantal prachtige prijzen verloot. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Vogelbescherming Vlaanderen, Vivara Natuurbeschermingsproducten en Uitgeverij Houtekiet.
 


 

1. 20 x Vivara pindakaaspothouder en pindakaas

Win één van de 20 Vivara Tuinvogel pindakaaspakketten. Het gezonde alternatief voor pindakaas! Wij voegen namelijk geen zout toe aan deze speciale pindakaas voor tuinvogels. De glazen ‘pindakaaspot’ gevuld met pindavet vormt een zeer calorierijke lekkernij voor veel vogels, zeker voor mezen. Dit pakket bestaat uit de ijzeren pindakaaspothouder en drie potten pindakaas (original, insecten en met meelwormen)

Deze potten kunt u gemakkelijk ophangen met de bijgeleverdeijzeren houder. Hang de houder aan een muur, boom of schutting. U bent in een handomdraai klaar om te genieten van het schitterende aanzicht van de vogels, die op de overheerlijke lekkernij afkomen.

meer info
 

 

2. 25 x Vogelkalender 2020

De Vogelkalender van Vogelbescherming Vlaanderen is al vele jaren een klassieker die in heel wat huiskamers en kantoren een vast plaatsje heeft verworven. Dankzij een bondige, informatieve tekst per vogel verneem je meer over de soort. Foto’s, teksten en data zijn van elkaar gescheiden zodat je de foto’s nadien voor andere doeleinden kunt gebruiken.De kalender meet 30 x 42 cm (open).

meer info
 

 

3. 25 x De slimste vogelgids

Debuterende vogelkijkers hebben vaak moeite om in hun gids de vogelsoort terug te vinden die ze tijdens hun wandeling gespot hebben. Deze veldgids is anders. Aan de hand van schitterende foto's behandelt hij de 192 regelmatige broedvogelsoorten van België en Nederland, gerangschikt volgens lichaamsgrootte. 

Dankzij fijne pijltjes vind je in één oogopslag de karakteristieke kenmerken terug van elke vogel. De ideale compagnon de route dus voor elke vogelkijker, wandelaar en doorsnee natuurliefhebber. 

meer info