Prijzen

Onder de stemmers worden een aantal prachtige prijzen verloot. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Vogelbescherming Vlaanderen, Vivara Natuurbeschermingsproducten en Uitgeverij Houtekiet.
 


 

1. 20 x Vivara Voederhuis Acadia met Duo Energierol

Win een van de 20 Vivara Acadia Voederhuizen met Energierol Duo. Calorie- en energierijk voer is belangrijk voor vogels en de Vivara gebruikt alleen de beste ingrediënten voor haar producten!

Het gevlamde hout geeft het voederhuis een unieke uitstraling en dient daarnaast een praktische funtie, het hout gaat op deze manier een stuk langer mee.

De energierollen kun je op een makkelijke manier in de Acadia plaatsen. Hang de acadia in de tuin en geniet van alle vogels die af- en aanvliegen 

meer info
 

 

2. 25 x Vogelkalender 2021

De Vogelkalender van Vogelbescherming Vlaanderen is al vele jaren een klassieker die in heel wat huiskamers en kantoren een vast plaatsje heeft verworven. Dankzij een bondige, informatieve tekst per vogel verneem je meer over de soort. Foto’s, teksten en data zijn van elkaar gescheiden zodat je de foto’s nadien voor andere doeleinden kunt gebruiken.De kalender meet 30 x 42 cm (open).

meer info
 

 

3. 25 x De slimste vogelgids junior

Met deze vogelgids wordt vogels herkennen een makkie voor kids. In dit boek vind je de vogels die het meest voorkomen in onze streken. Ze zijn gerangschikt volgens lichaamsgrootte.

Bovendien kun je dankzij de pijltjes in de foto’s heel makkelijk zien waarop je moet letten. Zo zie je straks heel snel het verschil tussen een spreeuw en een merel.

meer info