Prijzen

Onder de stemmers worden een aantal prachtige prijzen verloot. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Vogelbescherming Vlaanderen, Vivara Natuurbeschermingsproducten en Kosmos Natuur.
 


 

1. 20 x Vivara pindakaaspothouder en pindakaas

Win één van de 20 Vivara Tuinvogel pindakaaspakketten. Het gezonde alternatief voor pindakaas! Wij voegen namelijk geen zout toe aan deze speciale pindakaas voor tuinvogels. De glazen ‘pindakaaspot’ gevuld met pindavet vormt een zeer calorierijke lekkernij voor veel vogels, zeker voor mezen. Dit pakket bestaat uit de ijzeren pindakaaspothouder en drie potten pindakaas (original, insecten en met meelwormen)

Deze potten kunt u gemakkelijk ophangen met de bijgeleverdeijzeren houder. Hang de houder aan een muur, boom of schutting. U bent in een handomdraai klaar om te genieten van het schitterende aanzicht van de vogels, die op de overheerlijke lekkernij afkomen.

meer info
 

 

2. 20 x Vogelkalender 2019

De Vogelkalender van Vogelbescherming Vlaanderen is al vele jaren een klassieker die in heel wat huiskamers en kantoren een vast plaatsje heeft verworven. In 2019 laten wij je via deze kalender graag kennismaken met Zwarte ruiter (cover), Regenwulp, Meerkoet, Rode patrijs, Havik, Huiszwaluw, Gele kwikstaart, Hop, Dodaars, Koereiger, Kievit, Witgat, Zeearend. Dankzij een bondige, informatieve tekst per vogel verneem je meer over de soort. Foto’s, teksten en data zijn van elkaar gescheiden zodat je de foto’s nadien voor andere doeleinden kunt gebruiken.De kalender meet 30 x 42 cm (open).

meer info
 

 

3. 50 x Natuurscheurkalender 2019

De Natuurscheurkalender biedt een dagelijkse dosis natuur. Dieren, planten, tuinieren, het weer, zon, maan en andere natuurthema’s, ze komen allemaal langs in deze vrolijke scheurkalender. Op elk blaadje staat een meerkeuzevraag, met achterop het antwoord plus een korte uitleg. Tegelijk volg je met deze natuurkalender het jaar door wat er in de natuur gebeurt, zoals het uitlopen van planten, het verschijnen van vlinders en vogels, bloei- en oogsttijden, standen van zon en maan enzovoorts. Je kunt de afgescheurde blaadjes sparen en in een groepsspel als quiz gebruiken. Leuk en leerzaam voor jong en oud

meer info