Prijzen

Onder de stemmers worden een aantal prachtige prijzen verloot. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Vogelbescherming Vlaanderen, Vivara Natuurbeschermingsproducten en Uitgeverij Houtekiet.
 


 

1. 20 x Vivara Voederhuis Acadia met Duo Energierol

Win een van de 20 Vivara Acadia Voederhuizen met Energierol Duo. Calorie- en energierijk voer is belangrijk voor vogels en de Vivara gebruikt alleen de beste ingrediënten voor haar producten!

Het gevlamde hout geeft het voederhuis een unieke uitstraling en dient daarnaast een praktische funtie, het hout gaat op deze manier een stuk langer mee.

De energierollen kun je op een makkelijke manier in de Acadia plaatsen. Hang de acadia in de tuin en geniet van alle vogels die af- en aanvliegen 

meer info
 

 

2. 25 x Vogelkalender 2021

De Vogelkalender van Vogelbescherming Vlaanderen is al vele jaren een klassieker die in heel wat huiskamers en kantoren een vast plaatsje heeft verworven. Dankzij een bondige, informatieve tekst per vogel verneem je meer over de soort. Foto’s, teksten en data zijn van elkaar gescheiden zodat je de foto’s nadien voor andere doeleinden kunt gebruiken.De kalender meet 30 x 42 cm (open).

meer info
 

 

3. 20 x De slimste vogelgids wintereditie

Meneer Rodts werkt nu aan een wintereditie van De slimste vogelgids. Daarin worden alle regelmatige wintervogels van België en Nederland beschreven. Uiteraard staan daarin ook de standvogels die in de Lage Landen broeden. Winterkoning, vink, roodborst, buizerd… zullen dus ook in de wintereditie staan. Trekvogels die België en Nederland in de herfst verlaten, staan er niet in. De trekvogels uit Noord- of Oost-Europa die hier bij ons komen overwinteren, dan weer wel: waterpieper, keep, koperwiek, pestvogel, kolgans, ruigpootbuizerd… In de lente en de zomer ga je dus met de ‘gewone’ slimste vogelgids op pad, in de herfst en de winter stop je de wintergids in je rugzak.

meer info